Zanesljiva dostava: naj vaše e-novice dosežejo naslovnikeBrez skrbi pred inšpekcijo

Dostavljalec poskrbi, da se izognete težavam z inšpekcijo: komercialna sporočila namreč lahko pošiljate le tistim, ki so vnaprej soglašali s pošiljanjem (so se npr. prijavili na e-novice) ali pa so vaše stranke, vsebovati morajo pa tudi jasno navodilo, kako se od obveščanja odjaviti. Dostavljalec poskrbi, da so vse odjave avtomatsko realizirane in vam s tem prihrani mnogo skrbi.


Orodje za prepoznavanje spam sporočil

Dostavljalec vsebuje orodje, ki preveri vaše sporočilo in vas opozori, če v njem najde besede, na podlagi katerih bi poštni odjemalci vaše sporočilo označili kot nezaželeno pošto oz. spam. Tako lahko popravite besedilo in zagotovite, da bo sporočilo doseglo svoje naslovnike.


Visoka dostavljivost: naj e-novice ne pristanejo v košu

Ni vam treba skrbeti, da bi vsa vaša skrbno zasnovana sporočila romala naravnost v smeti e-poštnih odjemalcev, saj se to zgodi le redkokdaj. To zagotovi ustrezna tehnična zasnova sporočil. Omejitev števila sporočil, poslanih v eni uri (4000 za neomejene pakete in 2000 za ostale), pa poskrbi, da se ne "zamerite" ponudnikom dostopa do interneta na strani prejemnikov.


Predogled sporočil v različnih odjemalcih

Dostavljalec omogoča testiranje in predogled sporočil v različnih odjemalcih (npr. Outlook in Thunderbird) in ponudnikih spletne pošte (Gmail, Yahoo itd.). Tako vnaprej preverite, da bodo naslovniki prejeli lepa in skladna sporočila.


 

 Ne veste, kje začeti?

mala šola email marketinga
 


60 dni garancije

Vaše zadovoljstvo je zagotovljeno! Nudimo vam 60 dni garancije pri nakupu. Naročite zdaj!

Nasveti za dobre e-novice:


 
 

Katere so spam besede?

Po nekaterih podatkih spam predstavlja že skoraj 90 % vsega globalnega prometa elektronske pošte.
Najbolj enostaven način, kako se izognit ... 
več

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalec je odlično orodje za obveščanje, ki nam omogoča preprosto urejanje različnih seznamov e-mailov, oblikovanje naših sporočil in dobro statistično analizo." Slovenska filantropija,  
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Ko smo se odločili za Dostavljalca, smo dobili jasna navodila za njegovo uporabo. Omogočili so nam tudi testiranje orodja in odlično podporo v času sestavljanja prvih sporočil. Vse to, pa še ..." FMC d.o.o., Aleš Sušnik, vodja online poslovanja 
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalca odlikuje enostaven uporabniški vmesnik, statistična poročila in hitre storitve pomoči, če se slučajno kje zatakne. Zaradi pozitivnega prodajnega učinka smo ga umestili med ..." Aljoša Huber, direktor, Svetloba d.o.o. 
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalec je odlično orodje za obveščanje, ki nam omogoča preprosto urejanje različnih seznamov e-mailov, oblikovanje naših sporočil in dobro statistično analizo." Slovenska filantropija,  
 

Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni