Email marketing


E-novice so eno najbolj zanesljivih orodij spletnega trženja. Z njimi lahko enostavno:

    komunicirate s potencialnimi in obstoječimi strankami,

  utrjujete svojo prepoznavnost,

  spodbujate povpraševanja in pospešujete prodajo.

Vaša investicija se več kot le povrne: Direct Marketing Association poroča, da je stopnja povračila investicije v e-poštni marketing (ROI) kar 4300 %.


Enostavno pospešujete prodajo ali obveščajte člane


Email marketing je rešitev za vse, ki želijo učinkovito komunicirati s svojim občinstvom. Podjetja, katerih stranke so druga podjetja, najbolje izkoristijo njegov potencial z jedrnatimi in koristnimi e-novicami, ki so pisane na kožo poslovnežem.

Podjetja, ki svoje izdelke ali storitve ponujajo končnim strankam, lahko spodbujajo nakupe z e-novicami o posebnih akcijah. Tudi organizacije, ki niso prodajno naravnane, lahko pošiljajo e-novice: svojim članom ali občinstvu ponudijo zanimive strokovne prispevke, novice, obvestila in še marsikaj.

 

 Ne veste, kje začeti?

mala šola email marketinga
 


Upoštevajte zakonodajo


Mnogi svoja prva množična sporočila pošljate iz Outlooka ali podobnega orodja. Ste naslovnikom ponudili možnost odjave? Orodje za newsletter naj poskrbi tudi za odjavo s klikom na povezavo: ko se nekdo odjavi, naj se vaša baza samodejno posodobi. Tako imate manj dela z urejanjem baze, hkrati pa zadostite enemu od pogojev zakonodaje. Vse to ponuja tudi Dostavljalec.


Zagotovite uspeh email marketinga


Ali veste, kaj se s poslanimi e-novicami dogaja? So jih naslovniki sploh odprli? So zainteresirani? Morda je med njimi vaša naslednja velika stranka, ki potrebuje samo še vaš telefonski klic, da pride do prodaje.

Profesionalna orodja za email marketing, kot je Dostavljalec, vam omogočajo vpogled v statistike vseh sporočil, ki ste jih razposlali. Spremljajte podatke o tem, kdo je prebral vaše e-novice, na katero povezavo so kliknili, odkrijte najbolj zainteresirane in jih še dodatno spodbudite s telefonskim klicem ali drugim sporočilom.


Uporabite zanesljivo in zmogljivo orodje za e-novice


Dostavljalec je enostavno in zelo zmogljivo orodje za email marketing. Zagotovite si dostop do visoko zmogljivega orodja za e-poštni marketing in začnite uresničevati svoje trženjske cilje.


 

Zaupajo nam:


 
       
 

Nasveti za dobre e-novice:


 
 

Katere so spam besede?

Po nekaterih podatkih spam predstavlja že skoraj 90 % vsega globalnega prometa elektronske pošte.
Najbolj enostaven način, kako se izognit ... 
več

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalec je odlično orodje za obveščanje, ki nam omogoča preprosto urejanje različnih seznamov e-mailov, oblikovanje naših sporočil in dobro statistično analizo." Slovenska filantropija,  
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalca odlikuje enostaven uporabniški vmesnik, statistična poročila in hitre storitve pomoči, če se slučajno kje zatakne. Zaradi pozitivnega prodajnega učinka smo ga umestili med ..." Aljoša Huber, direktor, Svetloba d.o.o. 
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Ko smo se odločili za Dostavljalca, smo dobili jasna navodila za njegovo uporabo. Omogočili so nam tudi testiranje orodja in odlično podporo v času sestavljanja prvih sporočil. Vse to, pa še ..." FMC d.o.o., Aleš Sušnik, vodja online poslovanja 
 

 

Izjave zadovoljnih strank

 
  "Dostavljalec je odlično orodje za obveščanje, ki nam omogoča preprosto urejanje različnih seznamov e-mailov, oblikovanje naših sporočil in dobro statistično analizo." Slovenska filantropija,  
 

Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni