Pošiljanje e-poštnih kampanj (sporočil)


1. Pošiljanje e-poštnih kampanj je možno na dva načina:
  • Kliknite na meni E-poštne kampanje in izberite Pregled e-poštnih kampanj.Na seznamu imate vse poštne kampanje, ki ste jih naredili. Izberite tisto, ki ste jo ustvarili v koraku 3 (primer: Akcijska ponudba). Kliknite na povezavo Pošlji.  • Kliknite na meni E-poštne kampanje in izberite Pošiljanje e-poštnih kampanj


3. Izberite seznam stikov katerim želite poslati e-poštno kampanjo (lahko izberete tudi več seznamov stikov).4. Kliknite gumb Naprej.
5. Preglejte ali so Nastavitve e-poštnih kampanj take kot želite.
6. Če želite nastaviti, da se e-poštna kampanja samodejno pošlje ob določenem času naredite to tako, da odstranite kljukico pri možnosti:
„Ali želite e-poštno kampanjo odposlati zdaj?“
Odpre se vam možnost, kjer določite dan, mesec, leto in uro, ko želite, da se e-poštna kampanja samodejno pošlje.7. Napredne nastavitve lahko pustite take kot so. Priporočamo sicer, da izberete sledenje klikom na povezave (povezava z Google Analytics):


8. Kliknite gumb Naprej in izberete Nastavi e-poštno kampanjo za pošiljanje.
9. Vaša e-poštna kampanja je bila poslana.

Opozorilo: Če imate večje število kontaktov, bo pošiljanje trajalo nekaj časa. V sistemu pa lahko spremljate kdaj bo e-poštna kampanja poslana vsem kontaktom.

Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni