Preverjanje mailinga za vsiljeno pošto


Najpomembnejše točke, ki jih je potrebno preveriti preden pošljete e-poštno kampanjo, da vaša e-poštna kampanja ne bo šla v nezaželeno pošto.

1. Sama predloga naj ne vsebuje preveč slik (največ 2 ali 3). Slike morajo biti shranjene v dostavljalcu.

2. E-poštna kampanja ne sme biti sestavljen iz ene slike. Slabost je, da ne morete vstaviti nobene povezave (primer: povezava na slike, tekst,...) prav tako ne morete preveriti statistike klikov na povezave.

3. Slike se obvezno nalagajo v aplikacijo Dostavljalec.si.

4. Ne uporabljajte veliko število direktnih povezav (primer direktne povezave: http://moj.dostavljalec.si), še zlasti če ne boste vpisali veliko besedila. Uporabite pravo razmerje med tekstom in povezavami. Povezavo raje nastavite na tekst. (primer povezave na tekstu: dostavljalec)

5. Uporabljajo naj se le Web Safe pisave (http://web.mit.edu/jmorzins/www/fonts.html).

6. Preveriti je potrebno sporočilo za elemente vsiljene pošte - gumb: "Iskanje besed, ki so tipične za vsiljeno pošto".

7. Če izberete format e-poštne kampanje: HTML in golo besedilo to pomeni, da se besedilo prikaže tudi tistim, ki imajo e-poštne odjemalce nastavljene tako, da ne sprejmejo HTML. Pri urejanju kampanje se vam bosta tako prikazali dve polji, v prvo vstavite HTML, drugo polje, ki pa je pripravljeno za golo besedilo, besedilo lahko vpišete sami ali pa kliknete na gumb pod drugim poljem: "Dinamična vsebina" in izberite "Pridobi vsebino iz urejevalnika" kot prikazuje slika.

8. E-poštno kampanjo pred pošiljanjem pošljite na testni seznam stikov - na več različnih odjemalcev (ustvarite svoj seznam stikov na katerega pošljete e-poštno kampanjo). To je najbolj zanesljiv način za preverjanje možnosti za nezaželeno pošto.

Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni