Pregled polj o meri


Polja po meri vam omogočajo shranjevanje dodatnih podatkov o stikih. Lahko ustarite novo polje po meri, in ga dodate v seznam stikov, kjer ga želite imeti.

1. Kliknite Seznami Stikov in izberite Pregled polj po meri.
2. Spodaj imate seznam vseh polj po meri. Ustvarite lahko novo polje po meri, to naredite tako, da kliknete gumb Ustvari polje po meri.
3. Odprejo se vam podrobnosti novega polja po meri. Izpolniti morate vsa polja, ki so označena z zvezdico. Izpolnite naslednja polja:
  • Vrsta polja po meri
  • Ime polja po meri
  • Naj bo polje obvezno?


4. Ko vsa polja izpolnite kliknite gumb Naprej.  V naslednjem koraku se vam prikažejo še dodatne podrobnosti novega polja po meri. Za vsako vrsto polja po meri se prikažejo drugačne nastavitve. Ko nastavite vse podrobnosti kliknite gumb Naprej.

5. Izberite v karet seznam stikov želite dodati to novo polje in kliknite gumb shrani. Prikaže se vam obvestilo:6. To polje lahko kadarkoli urejate, s klikom na gumb Uredi, lahko pa ga izbrišete s klikom na gumb Izbriši.


Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni