Ustvarite seznam stikov


Z vašim uporabniškim imenom in geslom za Dostavljalca se prijavite na naslovu http://moj.dostavljalec.si/ in nato sledite spodnjim korakom.

1. V meniju kliknite Seznam stikov in nato izberite Ustarite seznam stikov.
2. Pod Ime seznama vpišite ime poštnega seznama, ki ga ustvarjate. Pod Ime lastinka seznama vpišite ime pošiljatelja, pod E-poštni naslov lastnika seznama pa e-poštni naslov le tega. Pod E-poštni naslov za odgovor vpišete e-poštni naslov, kamor želite, da prihajajo odgovori prejemnikov, pod E-poštni naslov za nedostavljeno pošto pa e-poštni naslov, kamor naj prihaja odklonjena pošta (bounce sporočila). Priporočljivo je, da za odklonjeno pošto uporabite ločen e-poštni naslov.
3. Priporočljivo je, da omogočite tudi procesiranje odklonjene pošte (bounce sporočila), tako da lahko sistem sam zazna e-poštne naslove, ki niso dosegljivi ali niso aktivni. To storite tako, da izberete možnost Obdelava nedostavljene pošte in vpišete podatke za dostop do e-poštnega naslova za odklonjeno pošto. Pod Ime strežnika za obdelavo nedostavljene pošte vpišite ime e-poštnega strežnika za prihajajočo pošto, pod Uporabniško ime za dostop do e-poštnega naslova za nedostavljeno pošto uporabniško ime, pod Geslo za dostop do e-poštnega naslova za nedostavljeno pošto pa geslo za ta e-poštni naslov.Pravilnost vpisanih nastavitev lahko preverite tako, da kliknete gumb Testiranje nastavitev računa za nedostavljeno pošto.

Dostavljalec se na poštni predal za obdelavo nedostavljene pošte povezuje enkrat na uro.

Poštni seznam bo ustvarjen, ko boste kliknili gumb Shrani.

Storitev je namenjena samo poslovnim subjektom. Vse cene so brez DDV.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni